Samsun Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 03622309999
WEB http://sal55.meb.k12.tr
Adres : Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Ethem Paşa Bulvarı No10 / Merkez / SAMSUN
VİZYON : Ülkemizin küresel yükselişine katkı sağlayacak bireyler yetiştirerek, bölgesinde lider, ulusal düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : 1955´ten bu yana, eğitim reformlarının öncüsü olmaktan aldığımız güç ve ülkemizin kalkınmasına imza atan mezunlarımızın verdiği haklı gururla, milli ve manevi değerlerinden beselenerek evrensel ilkeri benimseyen öğrenciler yetiştirmek, onları ulusal ve uluslararası çevrelerin aranılan bireyleri haline getirmek, tüm paydaşlarının üyesi olmaktan mutluluk duyduğu, hitap ettiği kitle tarafından en çok tercih ve takdir edilen eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Fen Laboratuvarı :3
Saatler : 08:00-16:00
Bağlantı : Diğer
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : 2 NOLU DOLMUŞ HATTI,BELEDİYE OTOBÜSÜ,ÖZEL ARAÇ,OKUL SERVİSLERİ VE YAYA OLARAK OKULA RAHATLIKLA ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri : SAMSUN MERKEZ İLKADIM İLÇESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK:2000 METRE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:2500 METRE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :