T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Samsun Anadolu Lisesi

Ender AYGÜN - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞİ -MESLEKİ KARİYERİ

1973 yılında Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Kolay beldesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini kolay beldesinde tamamladı.

Pamukkale üniversitesi Eğitim Fakültesinden 1996 yılında mezun oldu. Yozgat ve Ağrı illerinde öğretmen olarak görev yaptı.

1999 yılında Samsun Vezirköprü Beşpınar İlköğretim okuluna atandı. Orada öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

 Daha sonra Samsun ili Bafra ilçesi Kolay Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2008 yılında Samsun Canik İlçesi Fatih Temiz İlköğretim Okuluna kurucu müdür olarak atandı. Bir süre çalıştıktan sonra yine Canik İlçesi Hasköy Cumhuriyet İlköğretim okul müdürlüğü görevini yürüttü.

2010 yılında Alparslan ilköğretim okulu müdür başyardımcılığı görevine atandı.

2012 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi, Denetimi, Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

 2013 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği Programından mezun oldu.

2014 Aralık ayında atanmış olduğu Tülay Başaran Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü görevinde bulundu.

2015 yılı Temmuz ayında Samsun İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandı. 2018 yılı Mayıs ayına kadar burada okul müdürlüğü görevini yürüttü.

 Halen 2018 yılı Mayıs ayında okul müdürü olarak görevlendirildiği Samsun Anadolu Lisesinde görevini yürüten Ender AYGÜN evli ve iki çocuk babasıdır.