SAMSUN / İLKADIM - Samsun Anadolu Lisesi

Mehmet İNCE - Müdür Yardımcısı

16/02/1979 tarihinde Giresun’ da doğdu. İlkokulu Giresun ili Bulancak ilçesinde okudu. Liseyi Giresun İmam Hatip Lisesinde bitirdi.1997 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi  Giresun Eğitim Fakültesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini kazandı.2001 yılında Giresun İli Çamoluk İlçesi Müslüm Duras İlköğretim Okuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandı.2003  yılında kısa dönem olarak Gölcük Donanma Komutanlığında vatani görevini yaptı.2004 yılında Giresun İli Keşap İlçesi Atatürk Çok programlı Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı olarak atandı.2008 yılında Giresun Kız Meslek Lisesine atandı.2010 yılında müdür yardımcısı olarak Bulancak Endüstri Meslek Lisesinde göreve başladı.2011 yılında Samsun ili Çarşamba Ticaret Meslek Lisesinde Edebiyat öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı  okulla 07/10/2011 tarihinde müdür yardımcısı oldu.13/02/2012 tarihinde Çarşamba Endüstri Meslek Lisesine Müdür Başyardımcısı olarak atandı.05/02/2015 tarihinde de Samsun Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Felsefe Ön lisan okumuş halen de aynı üniversitenin İlahiyat ön lisans programında öğrenim görmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.