SAMSUN / İLKADIM - Samsun Anadolu Lisesi

Tem

Samsun Anadolu Lisesi Taşıyıcı Tespit Komisyonu tarafından, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı itibariyle 3 yıllığına öğrenci taşıması için istekliler arasından taşıyıcıyı belirleme işlemi yapılacaktır.  İstenilen belgeler aşağida belirtilmiş olup , 25.07.2018tarihi saat 17:00´ye kadar istekliler tarafından, kapalı zarf usülüne göre verilebilecektir. Şartname, Samsun Anadolu Lisesi Müdürlüğünden temin edilebilecektir.

İhale Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız

May

Ekm

Okulumuzdaki Zil Seslerinin Değişimi için Siz Öğrencilerimizin Fikirlerini Önemsiyoruz. Bu sebeple Bir Anket Düzenliyoruz... Herhangi bir Politik Çağrışım İçermeyen, Her Kesime Hitap Edebilen, Milli ve Evrensel Nitelikte ve Marş Türü Olmayan Muzikler Arasından En Fazla İstek Alan Müzikler Okul Zil Sesi Yapılacaktır.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Ortak Sınavlar ve Tarihleri Yayımlanmıştır.

Eyl

Sizinle tanışmak, öğrencilerle öğretmenlerimizi tanıştırmak, size ve öğrencilerimize okulu ve okuldaki bölümleri tanıtmak, okulumuzdaki işleyiş hakkında bilgi vermek ve öğrencilerimizin birbirleri ile tanışmalarını sağlamak için 19-21 Eylül 2017 Tarihleri arasında yürüteceğimiz okula uyum programımıza katılımınızı bekliyoruz

Tem

May

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından yapılan değerlendirme sonuçları yayımlandı.

Ortaöğretim kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Başlamıştır.

Şbt

Ulusal Bilim Kampı 2. Aşama Uygulama Esasları, Genel Açıklamalar ve Proje Başvuru Formu Yayımlanmıştır.